Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda
De mooiste gekste en kleurrijkste feestversiering vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Feestversiering

Wanneer je denkt aan feest versiering, dan zijn slingers en ballonnen vaak de eerste dingen die je noemt. Naast deze ‘standaard’ slingers en ballonnen kun je bijvoorbeeld ook kiezen uit folieballonnen, tassel slingers, verschillende soorten papieren versiering, photo booth props, confetti shooters en last but not least; persoonlijke letterslingers! Wil je meer weten over deze soorten feestversiering? Kom langs bij KOORN & CO.

Ballonnen
Confetti
Folieballonnen
Feesthoedjes en toeters
Honeycombs
Instant Photo Box
Lampionnen
Papieren waaiers
Photobooth Props
Pinatas
Pompons
Slingers
Tasselslingers

Alles voor de versiering van uw kleurenparty vindt u bij feestrartikelenmwinkel KOORN&CO uit Rotterdam.

Tafeldecoratie

Wanneer je een feest gaat versieren is het de kunst feestartikelen zo te combineren. dat je een prachtig geheel van je feest maakt. De tafeldecoratie kan je daarom helemaal afstemmen op jouw feest thema. We helpemn jke graag bij het samenstellen van de juiste items voor jouw tafeldecoratie.

Bakjes
Bekertjes
Bordjes
Cupcake versiering
Etagères & taartplateaus
Houten bestek
Papieren rietjes
Plaatskaartjes
Prikkers
Servetten
Taartversiering
Tafelconfetti
Tafelkleden
Uitdeelzakjes
Overig

Zelf je feestversiering maken, dat doe je me de DIY knutselspullen van KOORN & CO uit Rotterdam

DIY

Bij Koorn & Co vind je een uitgebreid assortiment lintjes, touwtjes, stickers, etiketten, stempels, tattoos, tule en tape, om jouw feestje helemaal zelf te kunnen decoreren. Kom naar onze winkel en wij helpen u graag. Of bel ons want een beller is sneller!

Lint & touw
Knijpertjes
Krijtbord etiketten
Plaktattoos
Stempels & Inkt
Stickers
Kaarten & Uitnodigingen
Washi tape
Tule

Feestje geven in een thema kleur? Bij KOORN & CO uit Rotterdam vind je van alles om jouw feest te decoreren in een mooie kleur.

KLEURENTHEMA

Bij KOORN & CO vind je feestartikelen in alle kleuren van de regenboog. In welke kleur wil jij jouw themafeest geven? Wij stellen graag een feestpakket voor je samen met vlaggen, slingers, borden, bekers, ballonnen, kleding, hoedjes en meer. Bel ons / kom langs in de winkel, dan helpen wij jou graag verder met het samenstelling van jouw kleurenfeest. Verwelkom de gasten met een ballonnenboog, geef ze een drankje en een gebakje aan mooi gedekte tafels in 1 kleur, vraag je gastedn in jouw themakleur te komen en af is jouw kleuren-party. Laat wensballonnen op in jouw favoriete kleur, strooi kleurenconfetti etc. Meer tips en advies over jouw kleurenfeest krijg je bij ons in de winkel. 

Gold party
Silver party
Pink party
Zwart/wit feest
Rood feest
Groen feest
Geel feest
Blauw feest
Rainbow party

Alle soorten feest versiering vind je bij KOORN & Co uit Rotterdam
Een beller is sneller
Route