Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda
De mooiste gekste en kleurrijkste feestversiering vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Feestversiering

Wanneer je denkt aan feestversiering, dan zijn slingers en ballonnen vaak de eerste dingen die je noemt. Naast deze ‘standaard’ slingers en ballonnen kun je bijvoorbeeld ook kiezen uit folie ballonnen, slingers, verschillende soorten papieren versiering, photo booth props en confetti shooters! Wil je meer weten over deze soorten feestversiering? Kom langs bij KOORN & CO.

Ballonnen
Confetti
Folie ballonnen
Feesthoedjes en toeters
Lampionnen
Photobooth Props
Slingers
Tafelversiering

Alles voor de versiering van uw kleurenparty vindt u bij feestrartikelenmwinkel KOORN&CO uit Rotterdam.

Tafeldecoratie

Wanneer je een feest gaat versieren is het de kunst feestartikelen zo te combineren. dat je een prachtig geheel van je feest maakt. De tafeldecoratie kan je daarom helemaal afstemmen op jouw feest thema. We helpen je graag bij het samenstellen van de juiste items voor jouw tafeldecoratie.

Bekertjes
Bordjes
Papieren rietjes
Prikkers
Servetten
Tafelconfetti
Tafelkleden
Uitdeelzakjes
Overig

Feestje geven in een thema kleur? Bij KOORN & CO uit Rotterdam vind je van alles om jouw feest te decoreren in een mooie kleur.

KLEURENTHEMA

Bij KOORN & CO vind je feestartikelen in alle kleuren van de regenboog. In welke kleur wil jij jouw themafeest geven? Wij helpen graag met het samenstellen van een feestpakket met vlaggen, slingers, borden, bekers, ballonnen, hoedjes en meer. Kom langs in de winkel, dan helpen wij jou graag verder. Verwelkom de gasten met heliumballonnen, geef ze een drankje en een gebakje aan mooi gedekte tafels in 1 kleur, vraag je gasten in jouw themakleur te komen strooi kleurenconfetti en af is jouw kleuren-party. Meer tips en advies over jouw kleurenfeest krijg je bij ons in de winkel. 

Gold party
Silver party
Pink party
Zwart/wit feest
Rood feest
Groen feest
Geel feest
Blauw feest
Rainbow party

Alle soorten feest versiering vind je bij KOORN & Co uit Rotterdam
Een beller is sneller
Route