Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda
GENDER REVEAL PARTY

Gender reveal party

Overgewaaid uit Amerika en ook hier inmiddels helemaal hot: de gender reveal party; een feest waarop je iedereen tegelijkertijd laat weten of jullie een jongetje of een meisje verwachten.  Vraag het echobureau of de verloskundige om het geslacht van jullie kindje door te geven aan bijvoorbeeld de banketbakker of iemand die jullie wil helpen bij het organiseren van het feestje. Zo wordt HET moment voor jullie ook een big surpriseJe kunt het geslacht bijvoorbeeld onthullen door twee ballonnen op te hangen. Deze kunnen roze en blauw zijn, of helemaal zwart. Op het moment suprême, als iedereen met champagne in de hand staat (de aanstaande moeder een alcoholvrije uiteraard) prik je samen met je man de ballonnen kapot en valt er roze of blauwe confetti uit.

Verras de moeder van de aankomende baby met een BABYSHOWER

Baby shower

Een babyshower is een feest dat als verrassing wordt georganiseerd voor de aanstaande moeder, omdat er een baby geboren gaat worden. De plek waar het feest wordt gegeven, wordt vaak versierd met blauwe of roze ballonnen en slingers, een mooi versierde tafel en andere sfeervolle decoraties. We helpen je graag met de aankleding van dit bijzondere feest.

Alles om het geboortefeest van een jongen te versieren vindt je bij KOORN & CO

hoera een jongen

Wij hebben leuke geboorte versiering voor het geboortefeest van jullie zoon. Van slingers en balonnen met ‘HOERA EEN ZOON!’ erop tot een ooievaar voor het raam of in de tuin. We hebben van alles om het huis feestelijk te versieren en decoreren voor als er bezoek komt.

Ballonnen, slingers en vlaggen om de geboorte van jullie dochter te vieren vindt je bij KOORN & CO uit Rotterdam.

hoera een meisje

Wij hebben leuke geboorte versiering voor het geboortefeest van jullie dochter. Van slingers en balonnen met ‘HOERA EEN DOCHTER!’ erop tot een ooievaar voor het raam of in de tuin. Je hele huis versierd met rose slingers, vlaggen en ballonnen. Wij zorgen ervoor! We hebben van alles om het huis feestelijk te versieren en decoreren voor als er bezoek komt.

De mooiste versiering VOOR DE GEBOORTE VAN EEN KINDJE vind je bij KOORN & CO UIT ROTTERDAM
[featured_products per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”” order=””]
Een beller is sneller
Route