Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda

Fopartikelen

Fopartikelen kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een feestwinkel! KOORN & CO heeft een grote en unieke collectie fop- en funartikelen. Onze hilarische assortiment is samengesteld uit fopartikelen uit Nederland maar ook unieke fopartikelen uit het buitenland die u in Nederland nergens anders kunt kopen. Natuurlijk vindt u hier de klassiekers zoals de nepdrol, het scheetkussen, stinkbommetjes en de waterspuitende aansteker. Dat wordt lachen geblazen!

De leukste fopartikelen van Rotterdam vind je bij KOORN&CO

Klassiekers

In deze categorie vind je diverse fopartikelen. Wil je iemand in de maling nemen of een leuke grap uithalen? Kom dan zeker eens langs in de winkel. Denk aan stinkbommenfop snoepjesfop dieren, en waterspuitende artikelen. Bied iemand bijvoorbeeld een snoepje aan, wat geen lekker snoepje blijkt te zijn! In plaats van een lekkere zoete smaak, proef je ineens de smaak van stinkvoeten! En natuurlijk is het aloude stinkkussen voor succes verzekerd.

De leukste knalletjes en ander kindervuurwerk vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Knallertjes

Voor onze jonge vuurwerkfans hebben wij speciaal categorie 1. vuurwerk. Trektouwtjes, sterretjes, knalerwtjes, tolletjes en knetterlint. Wij hebben het allemaal in huis.

Natuurlijk hebben wij ook de bijbehorende veiligheidsartikelen, zodat de kids op een veilige manier het vuurwerk kunnen afsteken.

Met oud & nieuw gaan we bij KOORN & CO voor het echte werk. In december gaat onze vuurwerkshop open. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van onze toffe vuurwerkpakketten en knallende eindejaars aanbiedingen? Laat dan hier vast je mailadres achter, dan zetten we je op de mailinglist voor de eerste keuze aan TOP vuurwerk.

Leuke goocheltrucs voor kids & grote tovenaars vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Goocheltrucs

Steel de show als goochelaar en verras iedereen met jouw kunsten! We hebben simpele en eenvoudige trucjes voor de beginnende goochelaar.

Bij Koorn & Co. De leukste feestartikelen winkel in Rotterdam vind je de leukste fopartikelen.
Een beller is sneller
Route