Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda
Verkleedfeestje? Bij KOORN & CO uit Rotterdam vind je van alles om je te verkleden

VERKLEEDKLEDING

Kleren maken de man of vrouw. Tijdens carnaval, parties en thema feesten kom je goed voor de dag in onze feestkleding. Origineel, goed gek en kleurrijk? Wees een vreemde vogel. Wij hebben alle veren. Jij mag ermee pronken. Boa’s, kettingen, kousen, etc. geven een extra uitdrukking aan jouw thema. En met een gekke bril of masker ben je totaal onherkenbaar op het feest.

Verkleden hoedje nodig? ga naar KOORN & CO uit Rotterdam

hoofddeksels

Bij KOORN & CO vindt je heel veel hoeden en petten om je outfit af te maken. Word je piraat, cowboy of viking? Met onze hoofddeksels word je onmiddellijk herkend. We hebben hoeden en petten in verschillende uitvoeringen. Kom passen, we helpen je graag bij het samenstellen van een te gekke outfit! Zelfs Sinterklaas komt wel eens langs voor een nieuwe mijter.

De puikste pruiken voor jouw verkleedfeest vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Pruiken

Met een pruik op is een metamorfose snel gemaakt. Verander van een Hollandse schone in een indiaan, van Cleopatra tot omaatje, van kort naar een hippie met lang haar. Alles is mogelijk. In combinatie met schminck, een gekke bril of een plaksnor ben je ineens onherkenbaar. Wie zou het zijn die het feest betreed? Ken ik je? Te veel keuze? We helpen je graag met kiezen uit onze enorme collectie.

De leukste snorren en baarden vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam.

Snorren & baarden

Wat verandert je gezicht toch met een snor of baard! Zo’n simpele ingreep voor zo’n enorm effect! Een geitensikje, politiesnor, of frivole dikke pluimsnor, we hebben snorren en baarden in alle soorten en maten. Plakken maar!

Een beller is sneller
Route