Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda
De beste schminck van DIAMOND FX koop je bij KOORN & CO in Rotterdam

Diamond FX

Diamond FX is ontstaan uit de gedachtegang dat face en body paint voor iedereen beschikbaar moet zijn. Diamond FX biedt hoogwaardige schmink aan, perfect voor de beginner of de professional. De schmink heeft een hoog pigment gehalte, waardoor de schmink zorgt voor een perfecte dekking, zelfs kleur over kleur. Experimenteer met de eindeloze mogelijkheden die er zijn.

Professionele Schminck van DIAMOND FX koop je bij Koorn&co uit Rotterdam
Water colour schminck van Grimas in alle kleuren van de regenboog is te koop bij KOORN & CO uit Rotterdam

Grimas

Grimas is een van de grootste schminck merken die in Nederland wordt geproduceerd. Waterschmink of water make-up wordt gebruikt voor face and bodypaint en zal met water geactiveerd moeten worden. De schmink van Grimas is goed te verwerken en vriendelijk voor de kinderhuid.

Grimas Schmink bevat geen parfum is glutenvrij en niet op dieren getest, de schmink is bedoeld voor face and bodypainting.

Grimas voldoet aan al deze wettelijke regels en eisen van de Europese Cosmeticaverordening.

Grimas Schminck koop je bij KOORN & CO uit Rotterdam
Professionele KRYOLAN schminck vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Kryolan

Kryolan heeft altijd hoogwaardige producten ontwikkeld. De grondstoffen die zij gebruiken, hebben de hoogste zuiverheid en overtreffen de eisen die voor cosmetica gesteld worden.
Om de uitzonderlijke huidtolerantie continu te kunnen blijven bieden, werken zij samen met top-dermatologen en worden er voortdurend klinische tests gedaan.

Geen enkel product van Kryolan is ooit op een dier getest.

Ook als het om kleurcontinuïteit gaat, lopen zij technologisch voorop. In het laboratorium wordt met een spectrometer gewerkt die normaal alleen in wetenschappelijke laboratoria aangetroffen wordt. Hiermee controleren zij bijvoorbeeld alle huidskleuren om te voorkomen dat er kleurafwijkingen ontstaan.

Professionele make-up van Kryolan vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam
schmink

LOTUS

Het uitbeelden van een LOTUS slachtoffer is tijdrovend en vraagt veel aandacht en kennis. Perfecte hulpmiddelen zijn van groot belang. In onze winkel kunt u hoogwaardige materialen kopen. Bijvoorbeeld schmink, kunstbloed en shockcreme. LOTUS cursisten kopen hier alles voor het schminken en grimeren van wonden en ensceneren van uitwendig letsel. We geven graag advies over het gebruik van onze producten die worden gebruikt tijdens de LOTUS assistentie, cursussen en instructies.

Achter de toonbank van KOORN & CO vind je de grootste collectie schminck in Rotterdam
Een beller is sneller
Route