Een beller is sneller +31 (0)10 423 22 04
De leukste feestartikelen winkel in Rotterda
Al duw feestartikelen vind u bij KOORN&CO uit Rotterdam

Kinderfeestjes

Welk kind is er nou niet dol op een feestje. Een uitnodiging geven en krijgen betekent dan ook heel veel voorpret. ‘Wat zouden we gaan doen? Gaan we misschien ergens heen?’ Maar meer nog dan de feestjes van anderen kijken ze uit naar hun eigen feest. Sommige kinderen strepen zelfs maanden van tevoren op de kalender de dagen af. Het is daarom heel belangrijk dat je kiest voor een feestje dat goed past bij het karakter en de voorkeuren van je kind en zijn vriendjes. Ook de leeftijd speelt hierbij een grote rol. Wij helpen je graag met de aankleding van een super verjaardagsfeestje. Hieronder vast wat ideeen voor een leuk kinderfeestje:

bumbafeestje
frozen feestje
heksenfeest
Mickey / Minnie mouse
politiefeestje
Super Mario
unicorn party
voetbalfeest
Spiderman

of wat je maar bedenkt…

Er is er een jarig! Alles voor het vieren van een feestje vind je bij KOORN & CO uit Rotterdam

Verjaardagen

Het vieren van een verjaardag kan uiteraard op veel verschillende manieren. Verschillende (familie)tradities zorgen voor verschillende vieringen. Belangrijk is dat je een feest viert waar je je goed bij voelt. Je kunt je verjaardag thuis vieren en bij mooi weer zelfs in de tuin. Andere manieren zijn om er op uit te gaan, uit eten te gaan of bijvoorbeeld een zaaltje of andere gelegenheid te reserveren voor een bijzonder feest. Er zijn zeer veel mogelijkheden en we helpen u graag op weg. Van slingers tot feestelijke ballonnen tot een mooi gedekte tafel. Een bord op de deur, een Abraham of Sarah op de stoep. We hebben van alles in huis voor jouw onvergetelijke verjaardagsfeest. Vieren is leuk, maar organiseren is soms wel lastig. Een goed idee is altijd handig, maar probeer ook met meerdere mensen de taken te verdelen. Niet alleen heb je dan meer kans op een geslaagd feest. Ook maak je de weg er naartoe een stuk gezelliger.

1 jaar
sweet 16
18 jaar
30 jaar
40 jaar
Abraham en Sarah
50 jaar
60 jaar
65 jaar

& alle andere verjaardagen

Themafeestjes

Een goed thema zorgt voor samenhang, een unieke sfeer en een compleet andere wereld op uw feest. Er is zoveel mogelijk! Swing je heupen los tijdens een Hawaii party, disco party, of geef een luxe Hollywood party vol glamour. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Ook voor de zomer en winter hebben wij speciale thema’s: Van Oktoberfeest tot Halloween tot Carnaval. Kies uw favoriete thema en verheug u op een spetterend feest. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het thema tot in de puntjes kan worden uitgewerkt. We adviseren u graag.

apres ski party
beach party
bierfest/Oktoberfest
roaring twenties
Disco party
Geslaagd!
Glitter & Glamour
Griezelfeest / Horror
Hawaii
80’s party / Neon
Oranje versiering

& meer

Geslaagd? Dat moet je vieren! Bij KOORN & CO in Rotterdam vind je alles voor een geslaagd feest!

Overige feestjes

De jaarlijkse feestdagen zorgen ervoor dat we gedurende het jaar heel wat te vieren hebben. Pasen, kerstmis, oud & nieuw, sint en koningsdag natuurlijk! Er is altijd wel een reden om een feestje te geven. Althans dat vinden we bij KOORN & CO. Valt er wat te vieren op je werk, gaat er een collega met pensioen, heeft je dochter haar communie, wil je de juf bedanken voor een super schooljaar, komt opa uit het ziekenhuis, is je zoon geslaagd? Loop ook dan vooral binnen en we helpen u graag met feestelijke ideeën passend binnen uw budget.

pasen
kerstmis
oud & nieuw
koningsdag
voetbal
communie
geslaagd
pensioen
welkom thuis
bedrijfs feest

of een andere gelegenheid

FEESTJE? Bij KOORN & CO in Rotterdam heb je zoveel keuze om er een topfeest van te maken.
Een beller is sneller
Route