Thema’s

Met carnaval met z’n allen in de polonaise, Tijdens halloween Spooky nights, creeps en weirdos, De goedheiligman helpen met alle middelen kleding, zwarte schmink, een extra schone baard en natuurlijk veel leuke cadeaus & tijdens kerst gezellig met z’n allen rond de Kerstboom. Wij helpen om er een extra feestelijk tintje aan te geven.

carnaval-thema

Carnaval, met z’n allen in de polonaise. Het grootste feest ter wereld! Verkleden is een must. Een boerenkiel of een simpele feestneus. Het is al gauw goed. Bij Koorn en Co is er keuze in overvloed. Kom gauw kijken en verbaas je.

halloween-thema

Spooky nights, creeps en weirdos. We hebben het allemaal. Maak uw duistere gedachten werkelijkheid. Bekijk onze uitgebreide Halloween collectie. We wensen u een angst aanjagende nacht toe. . . . .

sinterklaas-thema

De goedheiligman is weer in het land. We helpen hem met alle middelen. Kleding, zwarte schmink, een extra schone baard en natuurlijk veel leuke cadeaus.

kerstmis-thema

Kerstmis wordt meestal gevierd in de familiekring. Gezellig met z’n allen rond de Kerstboom. Wij helpen om er een extra feestelijk tintje aan te geven.