Over Ons

Het assortiment in onze feestwinkel, cadeauwinkel, fun en fopwinkel, grimeerwinkel, partywinkel bestaat inmiddels uit meer dan 20.000 artikelen, dit aantal groeit nog elke week.

Onze artikelen zijn allemaal te veel om op te noemen. Maar wij hebben onder andere; slingers, metallic ballonnen, Qualatex ballonnen, helium ballonnen, feestkleding maar ook wegwerp servies, pruiken, maskers, hoeden, feestneuzen en fopartikelen. Uiteraard hebben wij ook alles voor thema feesten w.o. carnaval, halloween, sinterklaas, geboorte, huwelijk, jubilea en hawaii. En natuurlijk kan je bij ons ook vuurwerk bestellen.

Pand1

Pand aan de Dordtsestraatweg 400. Start 1998.

Pand2

Pand aan de Dordtsestraatweg 414-418. Naar dit pand verhuist in januari 2002.

Pand4

Ons huidige pand aan de Motorstraat te Rotterdam -Zuid vanaf maart 2006.

Koorn & Co is in het 17 jarige bestaan 2x verhuisd. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste feestwinkels van Nederland. Met ruim 20.000 artikelen is ons assortiment meer dan compleet.

Nu Frans Moret opgeheven is zijn wij de enigste feestwinkel in Rotterdam met een groot assortiment schmink ballonnen carnavalskleding halloween lenzen en leeftijdsartikelen folieballonnen helium oog maskers vuurwerk grimas kryolan superstar Mehron diamondFX spiderman en frozen mickey